sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Äitienpäivä

Ruusuja, kakkuja, suklaata, kortteja, halauksia, suukotuksia, torttuja, pullia, limsaa, kahvia, pikkuleipiä.. Siitä on koottu äitienpäivä.

Se on todella ahdistavaa mennä sukuloimaan ainoana sinkkuna tälläisinä pyhäpäivinä, ja vielä kun olet vähän aikaa sitten eronnut poikaystävästä.. Päässäni lokeroiduin 4-15-vuotiaiden joukkoon, ajattelin jopa että meneisinkö istumaan '' lasten pöytään. ''

Miksi sukulaisten pitää alkaa kyselemään aina silloin kun on koko suku tai lähimmät sukulaiset paikalla: '' Noh, jokos sitä on uus poikaystävä hankittuna? '' '' Et ota sitten mitään sellasta renttua ! Sellane mikä on pitkä, tumma ja sillä on hieno auto, jos sillä on kato hieno auto niin sillä on rahaa. '' AHA ! Eipä nyt ole juuri tullut hankittua viikon eron jälkeen vakavaa suhdetta alle. Enkä aijokkaa, aijon nauttia nyt itseni omasta seurasta ja keskittyä omaan itseeni ja kouluun. En pahitteeksi laita jos prinssin tapaan, mutta näissä piireissä sitä ei taida olla vaikka olisinkin HAKU PÄÄLLÄ menetelmällä, annan asioiden mennä omalla painollaan eteenpäin.Menin kysymäänkin äitiltäni kun äitienpäivä bileet oli ohi, että '' Miks meijän suvussa ei oo häitä koskaan, haluun mennä mässäämää hyvää ruokaa niihin. '' Äiti: '' Noku kaikki on menny jo naimisiin, seuraavana on vuorossa sinä ja sitte siskos. Että sitä ootellessa. '' Noni, seki vielä, ihan niinku ei muutenkaa painostettais pelkällä poikaystävän hankinnalla.

Mitä varten kaverit ja sukulaiset alkaa tyrkyttää sitä seurustelu kumppania heti kun on sinkkuna? Eikö sais olla vaan yksikseen ja kerrankin ajatella vaan itteään ja tehdä just niinku itte haluaa ja niitä omia juttuja?! Onhan toki sinkkuudessa omat huonot puolensa.. Kukaan ei odota sua kotona, kukaan ei soittele '' Millon kulta tuut kotiin? Meneekö sulla vielä kauan? Muista tuoda sitä kermaa kaupasta. '' Suhteessa elävällä on taas kaikki nämä ja tietysti paljon muutakin. Sinkkuuden hyvät puolet on minusta taas se että ei tarvitse keneltäkään kysyä lupaa menemisiin tai tulemisiin. Ei ole kenellekkään tekemisistään tilivelvollinen. Ja on minusta ainakin kiva tulla kotiin joka on ns. tyhjä, saa vaan rojahtaa sohvalle rötköttää mahdollisimman rumissa vaatteissa, alusvaatteista puhumattakaan, ja tukka sekaisin.

Ehkä juuri sentakia seurustelevat ihmiset näkevät kateutta sinkku-ihmisissä. En toki yleistä että kaikki, mutta osa. Itse ainakaan en halua näyttää kauheimmiltani poikaystävän edessä, ja siksi parisuhteessa elävät ihmiset tyrkyttävät suhdetta sinkuille, tai suurin syy taitaa olla siinä, kun sinkku-ihmiset ovat uhka parisuhdeihmisille, varsinkin naispuolisille. Kyllä itseäni ainakin ottaa pannuun jos naispuolinen sinkku ystäväni heittäisi '' huoletonta '' flirttiä poikaystävälleni, sittenhän heti voisin alkaa ehdottelemaan miehiä kenen kanssa voisi tätä flirttiä vapaammin heittää ja jopa olla parisuhteessa.

Mitä tästä opimme.. Älä koskaan kasva aikuiseksi!'

1 kommentti:

Heitä kommentti! :3