maanantai 21. toukokuuta 2012

Happy !

Voi herrijee ! Sitä mä oon, O-N-N-E-L-L-I-N-E-N !

Eihän se väärin oo jos mä en kelpuutakkaan ketää muuta kun itteni. Itserakkautta? Kyllä, ja ihan sopivassa suhteessa. Sitä pitäisi olla kaikilla. Pitäisi osaat rakastaa itseään ja olla sen verran rohkeutta että tekee elämässään päätöksen itsensä takia, ei toisen takia.
Kerran me täällä eletään, miksi tuhlata se pieni hetki toisten miellyttämiseen?
Tai miksi tuhlata se aika miettimällä, mitähän ne ajattelee musta? WTF?! Ajatelkoot ihan mitä vaan, ainakin voi sanoa sitten kiikkustuolissa että on elänyt !

Niin mä tein, '' jätin '' potenttiaalisen poikaystävä ehdokkaan pois ja se kannatti !
Mä en osaa sanoin kuvailla tätä fiilistä... Kesä, kuumuus, aurinko, huurteinen, terassi ja flirttailevat katseet ! Miks helvetti tän kaiken jättäisin kokematta, en todellakaan ! Nyt aijon elää täysillä tän kesän.Löysin mun '' vanhan '' ystävän tosta 4km päästä. Tää Bella on eronnut kans pitkäaikaisesta suhteesta, mutta ollu sinkkuna jo pitempään kun mä. Meillehän tuli todellakin kuninkaallisia ideoita tätä kesää varten. Kaks kuumaa blondia matkalla, eikä kukaan voi vastustaa meitä ! Kuinka monta sydäntä särkyy, kuinka monta kertaa? Mitä draamaa tämä kesä tuo tullessaan? Mihin soppaan me lusikat laitetaan? Sen saa tietää kun me päästään vauhtiin.

Sinkkuna on niin paljon mahdollisuuksia ja mahdollisuuksia nähdä maailmaa, ihmisiä ja tutustua niihin ihmisiin, ilman että kukaan on motkottamassa. Saa olla ylpeä keräämistään katseista ulkona. Hyvänä esimerkkinä; kävin tänään lenkillä, päälläni caprit ja normi T-paita, mutta silti meinasi joku jätkä melkein ojaan ajaa näystä. Se fiilis minkä siitä saa ! Naisilla on niin paljon valtaa miehiin, mun käy sääliksi niitä naisia jotka eivät sitä tajua. Noh, en itsekkään sitä aina ole tiennyt, ''vanhemmiten'' sen oppii, ja oppii myös käyttämään sitä valtaa. ;)

Tän postauksen tarkoitus ei ole se että annan teille kuvan siitä kuinka pelaan miehillä ja särjen niiden sydämmet ystäväni kanssa, ei todellakaan. Tän tarkoitus on se että naisilla on mahdollisuus kaikkeen, mahdollisuus viettää mahtavaa kesää sinkku-ystävien kesken kun siihen on vielä mahdollisuus ja samalla etsiä sitä Herra Oikeaa !
Mahtavaa kesän alkua Teille lukijat, nauttikaa kesästä, ihmisistä ja suhteista ! p.s laittakaa kommenttia mun blogista, hyvää tai huonoa, onko postaus toiveita? :>

2 kommenttia:

  1. Jes, tosi kiva uus blogi! :) Löysin tänne vasta ekaa kertaa mut jään seurailemaan sun postauksias!
    ja siis ei mulla oo parannusehdotuksia ainakaan! :) oot tosi nätti!

    http://mmilya.blogspot.com <-- Saa tulla moikkaamaan ja liity ihmeessä lukijaks jos tykkäät! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon ! Tietää ainakin että tätä luetaan ! :) Kävin tsekkaa sun blogin kans, ihana freessi !

    VastaaPoista

Heitä kommentti! :3