sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Kuumuus

'' Tekisin mitä vaan päästäkseni lämpöiseen turvalliseen kainaloon kuuntelemaan tasaista sydämmen lyöntiä ja ihoani hivelevää hengitystä. ''

Olet hetken ollut jo sinkkuna, kesä tulee ja kollit mouruaa ikkunoiden alla. Tunnet itsesi vahvaksi ja voittamattomaksi, koska olet päässyt yli erosta joka satutti suuresti. Olo on helpottuneempi kuin koskaan, oletat pärjääväsi helposti yksin, vaikka kuinka kauan.

Baareissa flirtti käy leikiten. Pientä arjen piristystä viattomalta pohjalta..
Muttei siltikään heilaa helluntaina.. Jono juhannuksena?

En tiedä onko mieltä kihelmöivämpää tunnetta kun sattumalta tapaat viileänä kesäyönä varteen otettavan uroksen.. Pääset käymään baarin jälkeen hänen ja hänen kavereiden vuokraamalla mökillä, kävelette rannassa, sanaakaan sanomatta, aamu aurinko nousee, linnut visertää puissa, ainoa keskustelu muoto on pitkät, syvälliset katseet suoraan silmiin..
Mielesi tekee vaihtaa numeroa uroon kanssa, jännittä, tää on uutta, uutta pitkästä aikaa, miten käyttäytyä tai olla.. Kuinka kysyä saako numeron..?

Kävellen takaisin mökkiin, kisakunto on joiltakin juhlijoilta loppunut, ihmisiä nukkuu sohvilla yms.. Keittiössä on rauhallista.. Pitkät katsekontaktit jatkuvat edelleen, pieni pilke silmäkulmassa.. Kiihkeitä suudelmia, hengitys muuttuu raskaammaksi ja nopeammaksi. '' Nyt mä meen, kuski odottaa '' kuiskaan ja teen viekkaan virneen kasvoille katsoen vieläkin suoraan silmiin, käännyn ja lähden. EN katso taakseni. Kuinka coolia, tein sen, en katsonut taakseni! Hymyilen vieläkin..

Koko kotimatkan katselen ulos auton sivu ikkunasta hymyillen ja miettien, kuinka helvetin hyvä hän olikaan suutelemaan !

P.s Sain sen numeron. 

http://www.youtube.com/watch?v=CzZpC6Epzs4&feature=related

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heitä kommentti! :3